Sultangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik Atatürkçü gençler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,okulumuzun gelişimini sürekli kılan,eğitimde kalite,insana saygı,vatanını ve milletini seven,çağdaş bilim ile teknolojiyi kullanabilen,edebiyatı güçlü,güzel sanatlara ilgili,sportmen nesilleri geleceğe yetiştirmektir.

Saatler: SABAHÇI SINIFLAR:07.15-12.45 ÖĞLENCİ SINIFLAR:13.00-18.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0212) 619 30 93

WEB - https://sultangazimtal.meb.k12.tr

Adres - 50. YIL MAH. 2038. SK. NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Adres - 50. YIL MAH. 2038. SK. NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Ulaşım T4 Tramvay Hattı 50.Yıl Baştabya Durağına, Baştabya Otobüs Duraklarına, Minibüs Duraklarına, M7 Metro Hattına Yürüme Mesafesindedir.